Κεντρική Basket League Άρης Πολύ “ζεστός” για Άρη ο “Σάρι”…

Πολύ “ζεστός” για Άρη ο “Σάρι”…

asarikopoulos

asarikopoulosΤο ebasket.gr είχε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό (ο Άρης είχε ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις) την περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου για τους “κίτρινους” αλλά και την κρούση που του είχε γίνει.

Υπάρχει ανοιχτή γραμμή των δύο πλευρών και ο παίκτης εκτιμά πως το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο και πως ο ίδιος είναι κοντά στην μετακίνησή του στους “κίτρινους”. Περιμένει κάποιες εγγυήσεις, περιμένει και το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ, ωστόσο θεωρεί πως υπάρχει κοινή θέληση για συνεργασία και επομένως φαίνεται πως δεν θα προκύψει κάποιο “αγκάθι” στο οικονομικό.

Σχετικά με το ότι περιμένει το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ, προφανώς αυτό έχει να κάνει με την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Στον Άρη λένε πως κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για την παραμονή του τελευταίου, αλλά παραδέχονται πως αν δεν υπάρχει αίσιο τέλος τότε ο “Σάρι” είναι μια καλή επιλογή.

Ο τελευταίος είναι πολύ “ζεστός” για τον Άρη και ίσως την επόμενη εβδομάδα ανακοινωθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οσο για τον ΠΑΟΚ και τον Σαρικόπουλο; Δεν “έτρεξε” τόσο ουσιαστικά το θέμα του (αν και υπήρχαν πολλές επαφές με τον “Δικέφαλο”), όπως το “έτρεξε” ο Άρης και έτσι ο “Σάρι” είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους “κίτρινους”! Σχετικά με την ρακέτα και ένα σενάριο περί Γκάρι ΜακΓκι (του άλλοτε παίκτη του Κολοσσού που τον είχε “κοιτάξει” ο Άρης πέρυσι), στους “κίτρινους” δεν επιβεβαιώνουν πως έχει εξεταστεί (τουλάχιστον μέχρι στιγμής).

*Όταν στην Πολωνία… έσταζαν μέλι για τον Γουίβερ / Πατώντας εδώ θυμηθείτε το θέμα του ebasket.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…