Κεντρική Basket League Άρης Όταν στην Πολωνία… έσταζαν μέλι για τον Γουίβερ

Όταν στην Πολωνία… έσταζαν μέλι για τον Γουίβερ

aris kyle weaver

aris kyle weaverΠολύ καλές εντυπώσεις άφησε στην Πολωνία ο Κάιλ Γουίβερ και αυτό φαίνεται από όσα γράφονταν γι’ αυτόν στην συγκεκριμένη χώρα. Στα τέλη του Φλεβάρη σε πολωνική ιστοσελίδα υπήρχε αφιέρωμα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και το κείμενο είχε… αποθεωτικό τόνο για τον Γουίβερ και όσα έκανε στην Τορούν όπου αγωνιζόταν.

“Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την ομάδα χωρίς αυτόν… Οι ενέργειές του συχνά τυφλώνουν τους οπαδούς και προκαλούν ντροπή στους αντιπάλους“, αναφερόταν χαρακτηριστικά. “Έγινε ολοένα και πιο σημαντικό μέλος της ομάδας…”.

Πολύ καλά λόγια και από τον τότε τεχνικό του στην Τορούν, τον Πολωνό Γιάτσεκ Βινίτσκι… “Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Με καταλαβαίνει στον αγωνιστικό χώρο”, είχε πει μεταξύ άλλων για τον Γουίβερ.

Στις 25 του Ιούνη σε άλλο πολωνικό δημοσίευμα γραφόταν για τον νέο παίκτη του Άρη πως ήταν “ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πολωνικό πρωτάθλημα την σεζόν 2016/17”. Και ο Γουίβερ έλεγε για το μέλλον του ότι “ήταν μια καλή χρονιά, αλλά ομολογώ ότι οι φιλοδοξίες μου ανέβηκαν μετά την συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…