Κεντρική Διεθνή Πέτερι Κόπονεν: Η επάνοδος!

Πέτερι Κόπονεν: Η επάνοδος!

peteri koponen

peteri koponen

Ο Πέτερι Κόπονεν βρισκόταν στα “πιτς” τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στα πλέι-οφ της ACB την περασμένη σεζόν. Πλέον, όμως, ήρθε η ώρα της επανεμφάνισης του Φινλανδού sharpshooter στο αποψινό φιλικό της χώρας του εναντίον της Ρωσίας (20:00)!

Ειδικότερα, ο 29χρονος γκαρντ ρίχθηκε εκ νέου στη “μάχη” των προπονήσεων πριν από 1 εβδομάδα και θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της Φινλανδών, οι οποίοι βρίσκονται στον Α’Όμιλο του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ, όπως και η Εθνική Ελλάδος. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 5 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Ο Κόπονεν αναμένεται να διατελέσει για μία ακόμη χρονιά χρέη ηγέτη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, το οποίο έχει ηττηθεί στα 6 από τα 7 φιλικά προετοιμασίας μέχρι στιγμής. Την περασμένη σεζόν, ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα είχε 9.2 πόντους και 2.1 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 59 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, εκτελώντας με το εξαιρετικό 41.7% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…