Κεντρική NBA “Ο Τόμας έχει κάνει απίστευτα πράγματα εδώ και 2,5 χρόνια”
NBA

“Ο Τόμας έχει κάνει απίστευτα πράγματα εδώ και 2,5 χρόνια”

brad stevens

brad stevens

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, για τον Αϊζέια Τόμας, σε ερώτηση που του έγινε από έναν νεαρό φαν στο πλαίσιο ενός event του Basketball Hall of Fame. Ο κόουτς των “κελτών” φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του πρώην παίκτη του, ο οποίος ανταλλάχθηκε στο Κλίβελαντ, απορώντας και ο ίδιος για τον λόγο που επέλεξε να τον ανταλλάξει!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Στίβενς: “Αυτά που έχει κάνει ο Τόμας τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι εκπληκτικά. Ανέφερα και νωρίτερα πόσο πολλά σήμαινε για μένα, για το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και για τους συμπαίκτες του. Όλες αυτές είναι πολύ δύσκολες αποφάσεις. Αυτή είναι η δυσκολία του να είναι επαγγελματίας προπονητής. Κοιτάζω τον τοίχο πολλές φορές και σκέφτομαι ότι το να είσαι κόουτς στο κολέγιο και να ξέρεις ακριβώς πότε θα έρθει ένας παίκτης και πότε θα φύγει είναι πολύ καλό”.

Ακόμη, ο Στίβενς ανέδειξε σε μεγάλο βαθμό τα προσόντα του νέου σταρ των Σέλτικς, Κάιρι Έρβινγκ, τόνισε ότι θα του λείψει πολύ η προσφορά του Τζέι Κράουντερ ενώ αστειεύτηκε, μιλώντας για το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα: “Μόνο 4 παίκτες έμειναν σε σχέση με πέρσι. Η δουλειά μου είναι να προπονώ τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και μαθαίνω τα ονόματά τους αυτή την εβδομάδα! Πάντα γράφω τα αρχικά των ονομάτων τους πάνω στο πινακάκι αλλά είναι σίγουρο ότι θα τα θαλασσώσω!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…