Κεντρική Elite League Ο νέος τιμ μάνατζερ του Δούκα!

Ο νέος τιμ μάνατζερ του Δούκα!

fragias parasiris doukas

fragias parasiris doukas

Νέο τιμ μάνατζερ θα έχει από σήμερα η μπασκετική ομάδα του Δούκα. Συγκεκριμένα, ο ΑΣΕΔ ανακοίνωσε ότι αυτόν τον ρόλο θα έχει ο Φραγκιάς Παρασύρης, ο οποίος εργάζεται για την ομάδα από το 2002.

Παράλληλα, ο Σάββας Νικητάκης αλλάζει ρόλο και θα αναλάβει πιο επιτελικό ρόλο με την συμμετοχή του στην Ομάδα Εργασίας (Ο.Ε.) του τμήματος.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Φραγκιά Παρασύρη ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο team manager στην ομάδα.

Ο Φραγκιάς εργάζεται από το 2002 στα Εκπαιδευτήρια Δούκα και είναι φίλος του Συλλόγου ακολουθώντας ανελλιπώς τον μπασκετικό ΑΣΕΔ – εντός και εκτός έδρας – τα τελευταία χρόνια…

Πλέον αναλαμβάνει θεσμικό ρόλο στην ομάδα υποστηρίζοντας το έργο της από μια άκρως σημαντική, διοικητική θέση…

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με το νέο του ρόλο: “Η αγάπη μου για τον ΑΣΕΔ με ώθησε να αναλάβω ρόλο στην ομάδα… Θέλω να είμαι παρών στην φετινή προσπάθεια, άλλωστε πάντα ήμουν κοντά στον ΑΣΕΔ… Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να λύσουμε προβλήματα και να λειτουργήσουμε στα επαγγελματικά πρότυπα που έχει συνηθίσει ο Σύλλογος, εντός και εκτός γηπέδου…”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέχρι σήμερα team manager της ομάδας, Σάββας Νικητάκης, θα παραμείνει κοντά στον μπασκετικό ΑΣΕΔ αναλαμβάνοντας πιο επιτελικό ρόλο με την συμμετοχή του στην Ομάδα Εργασίας (Ο.Ε.) του τμήματος (διοικούσα επιτροπή)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…