Κεντρική NBA Ο λόγος που ο Ρέντικ δεν πήγε στο Χιούστον
NBA

Ο λόγος που ο Ρέντικ δεν πήγε στο Χιούστον

jj redick clippers

jj redick clippers

Έπειτα από 4 σεζόν στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ αναχώρησε για άλλες πολιτείες, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφια 76ερς, ύψους 23 εκατομμυρίων δολαρίων για 1 χρόνο. Ο 33χρονος σουτέρ βρισκόταν στην ελεύθερη αγορά, καθώς το συμβόλαιό του με τους Κλίπερς είχε ολοκληρωθεί, με την ομάδα που έφθασε πιο κοντά στην απόκτησή του να είναι οι Χιούστον Ρόκετς. Το deal, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον Ρέντικ να εξηγεί αναλυτικά τα αίτια.

“Αρχικά μου προσέφεραν 4ετές συμβόλαιο αλλά μετά το άλλαξαν στα 3 χρόνια“, τόνισε ο Ρέντικ στο podcast του δημοσιογράφου, Άλεξ Κένεντι, κάνοντας εκτενή αναφορά στα πλάνα του πολυμήχανου τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ: “Ο Μόρεϊ έχει 1 εκατομμύριο πράγματα στο κεφάλι του, όπως στην ταινία “A Beautiful Mind” όπου αναγράφονται τόσα πράγματα στον πίνακα. Ο Κρις Πολ και εγώ μιλήσαμε για 30 λεπτά, την ημέρα πριν από την έναρξη της free-agency. Ήθελα να πάω στο Χιούστον. Δεν ξέρεις ποτέ, όμως, με ποιον τρόπο σκέφτεται ο Μόρεϊ“.

Σε περίπτωση που αποκτούσαν τον Ρέντικ, οι Ρόκετς θα ενίσχυαν ακόμη περισσότερο την περιφέρειά τους, καθώς θα είχαν ένα πολύ ισχυρό “χαρτί” πίσω από τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κρις Πολ. Ο Ρέντικ, όμως, δέχθηκε την πρόταση των νεαρών και υπερταλαντούχων Σίξερς, οι οποίοι μοιάζουν έτοιμοι να “εκτοξευθούν” στην κατάταξη της Ανατολικής Περιφέρειας.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…