Κεντρική Διεθνή Jump10 Ο… απόλυτος σταρ

Ο… απόλυτος σταρ

jump10 giannis5

jump10 giannis5

Οι Κινέζοι λατρεύουν το αμερικανικό σταρ σύστεμ. Έχουν αλλάξει οι καιροί, μόνο τα οικοδομικά μπλοκ, όπου όλα τα σπίτια είναι πανομοιότυπα, για να μην ξεχωρίζει κανείς λόγω οικονομικής δυνατότητας και η πειθαρχία (κανείς δεν ξεπερνά τα όρια ταχύτητας στην οδήγηση, με αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες οι αποστάσεις, καθώς το “80” είναι το… ταχύτερο που μπορείς να δεις) θυμίζουν κάτι από την εποχή του Μάο

Ακριβά αυτοκίνητα, ραπ μουσική και… θέαμα, μαζί με υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα, ουρανοξύστες που ξεπερνούν αυτούς των ΗΠΑ, δείχνουν τη νέα Σαγκάη. Σε αυτή τη Σαγκάη. Και σε αυτή τη φιλοσοφία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος σταρ.

Μπήκε στη συνέντευξη Τύπου, συνοδευόμενος από “σωματοφύλακες” (τον έφταναν μέχρι τη μέση), αποθεώθηκε από τους Κινέζους δημοσιογράφους και μετά άρχισε το… σόου. Υπέγραψε μια ρεπλίκα φανέλας, άφησε το αποτύπωμα της παλάμης του σε χρυσόσκονη, ενώ οι Κινέζοι φιλοτέχνησαν το όνομά του στη γλώσσα τους.

jump10 giannis6

jump10 giannis3

jump10 giannis2

Όλα αυτά ήταν ένα μέρος της παράστασης, για την οποία ήρθε. Ο Γιάννης χαμογελαστός, ευδιάθετος, δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις (οι περισσότερες κοινότυπες), αλλά έδειξε και το άλλο του πρόσωπο.

jump10 giannis7

Το απόγευμα μπήκε στο γήπεδο, με τη δεδομένη ακολουθία, που πρέπει να τον συνοδεύει σε κάθε του βήμα, μέχρι ενδεχομένως και το δωμάτιο. Κάθισε στην τελετή έναρξης, αλλά πριν κάνει το τζάμπολ για να ξεκινήσουν οι αγώνες έφυγε (χωρίς να το ορίζει το πρωτόκολλο), πήγε στα παιδιά της ελληνικής αποστολής, χαιρέτησε όλους τους παίκτες, έναν έναν ξεχωριστά και μετά επέστρεψε στα… καθήκοντά του.

Αυτός είναι ο Γιάννης που… αξίζει να λατρεύει ο κόσμος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…