Κεντρική Basket League “Να κερδίσω τον ρόλο που μου αρμόζει”

“Να κερδίσω τον ρόλο που μου αρμόζει”

mouratos 1

mouratos 1

Ο Βασίλης Μουράτος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της νεοφώτιστης ομάδας, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Βασίλη, με ποια κριτήρια επέλεξες ο επόμενος σταθμός στην καριέρα σου να είναι ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος;
“Έψαχνα μια ομάδα η οποία θα θελήσει να μου δείξει εμπιστοσύνη έτσι ώστε να έχω τον χρόνο συμμετοχής που θέλω για να δείξω τις δυνατότητές μου. Ο κόουτς Σκουρτόπουλος έδειξε ότι με εμπιστεύεται και πως θα έχω τον ενεργό χρόνο που θέλω στον Γυμναστικό“.

Η ομάδα θα είναι νεανική, με μ.ο. ηλικίας χαμηλό, τι σημαίνει αυτό για σένα και για την ομάδα την ίδια;
“Ο Γυμναστικός φέτος πάει να χτίσει κάτι καλό, βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη και διάθεση από όλους να δουλέψουν σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα φαίνεται ότι υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι όντως θα γίνει κάτι καλό φέτος. Αν λοιπόν όλοι μας δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σίγουρα θα τα καταφέρουμε”.

Ποιος ο προσωπικός σου στόχος και ποιος αυτός της νέας σου ομάδας;
“Αυτό που θέλω εγώ είναι να συμβάλλω όσο περισσότερο μπορώ για να διαγράψει ο Γυμναστικός μια αξιοπρεπή πορεία. Προσωπικά θα ήθελα να κερδίσω τον ρόλο που μου αρμόζει στην ομάδα και φυσικά όλα μαζί τα παιδιά να την φτάσουμε εκεί που της αξίζει”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…