Κεντρική Basket League Οι καινούργιες εμφανίσεις του Φάρου ΓΣΛ (pic)

Οι καινούργιες εμφανίσεις του Φάρου ΓΣΛ (pic)

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησε ο Φάρος ΓΣΛ, αφού πλέον συμφώνησε με την εταιρία ένδυσης “Crossover Βasketball”, ενώ επίσης παρουσίασε και τις νέες φανέλες της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: ”

Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με την μπασκετική εταιρία ένδυσης Crossover Βasketball η οποία θα “ντύνει” την ομάδα μας. Συγκεκριμένα την προμηθεύει με αθλητικό εξοπλισμό (φόρμες αποστολής, ρούχα προπόνησης κ.λπ.).

Η αισθητική των ρούχων αντιπροσωπεύει πλήρως την ομάδα μας και γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε και προτιμήθηκε για την συνεργασία, καθώς πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.

Η Crossover Βasketball την οποία η ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά, είναι μία καθαρά μπασκετική εταιρία ένδυσης που αντιπροσωπεύει χαρακτηριστικά και αξιόπιστα τη μπασκετική κουλτούρα.

Οι δημιουργοί της Crossover Basketball, έχοντας οι ίδιοι εμπλακεί ενεργά με το άθλημα για χρόνια, και γνωρίζοντας από προσωπική εμπειρία τις αυξημένες απαιτήσεις ενός αθλητή, οραματίστηκαν μια μπασκετική γκάμα πλούσια και χωρίς περιορισμούς, που θα συνοδεύει αξιόπιστα τον αθλητή μέσα και έξω από το γήπεδο, από την προπόνηση μέχρι τον αγώνα αλλά και τη βόλτα.

Η κατάλληλη τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των δημιουργών στο χώρο της ένδυσης, έχουν θέσει αδιαπραγμάτευτες προδιαγραφές στη δημιουργία του μπασκετικού ρούχου, καθιστώντας έτσι την Crossover Basketball μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.

Ομάδες και ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, παίκτες και φίλαθλοι, επιλέγουν Crossover Basketball εντός και εκτός γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Θάνατος Ίβκοβιτς – Μεγάλη απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ

Ο θάνατος του «Σοφού» Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αναμφίβολα ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για το …