Κεντρική Διεθνή Jump10 Γιάννης ο 6ος

Γιάννης ο 6ος

prodromou arkadikos

prodromou arkadikos

Έχει παίξει σε Βέροια (στον Φίλιππο), Θεσσαλονίκη (στον Ηρακλή), Χαλκίδα (στην ΑΓΕΧ), Αθήνα (στον Πανερυθραϊκό), Τρίκαλα, Τρίπολη (Αρκαδικό). Έφτασε μέχρι τη Γερμανία (Κίρτσχαϊμ) με… πορτοκαλί διαβατήριο, αλλά το πιο… μακρύ κι όμορφο ταξίδι έμελλε να το κάνει στα 30 του. Ο Γιάννης Προδρόμου είναι άλλος ένας παίκτης, που τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου θα ταξιδέψει για τη Σαγκάη, προκειμένου να αγωνιστεί στο JUMP10.

“Είναι ένα παιδί που έχει φοβερό πάθος για το μπάσκετ. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι έπρεπε να τιμηθεί με αυτή την πρόσκληση. Γνωρίζω ότι θα προσφέρει πολλά στην ομάδα, όμως αυτό που μας ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή ήταν να τιμήσουμε κάποια παιδιά, να τους δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν… διαφορετικό κόσμο” δήλωσε ο κόουτς Δημήτρης Γαλάνης.

“Ανυπομονώ! Είναι πολλά τα συναισθήματα. Έχουμε ένα ταξίδι… ζωής, σε μια χώρα που δεν πηγαίνεις εύκολα, θα συναντήσουμε ομάδες απ’ όλο τον πλανήτη, θα είναι μια πολυπολιτισμική συνάντηση, θα παίξουμε με διαφορετικούς κανονισμούς, θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σ’ ένα μοναδικό τουρνουά.

Με τα παιδιά που θα παίξουμε μαζί γνωριζόμαστε, αλλά επικοινωνώντας για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού “δεθήκαμε” παραπάνω. Όλοι περιμένουν πώς και πώς να φτάσουμε στη Σαγκάη” υποστήριξε ο Γιάννης Προδρόμου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …