Κεντρική Ασίστ Shadow “Έφυγε” ο Γκιουζέλης!

“Έφυγε” ο Γκιουζέλης!

giouzelis

giouzelis

Ο Χρήστος Γκιουζέλης έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος τις Σέρρες, το Ηράκλειο κι όχι μόνο. Η κηδεία του παλαίμαχου αθλητή και προπονητή θα γίνει σήμερα (19/8)  στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Ο Γκιουζέλης υπήρξε παίκτης των Α.Ο. ΣερρώνΘύελλας, ΑΕΣ και Ίκαρων Σερρών. Ως προπονητής βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία των ακαδημιών του Εργοτέλη και των ΓΕΗ και ΟΑΣΗΣ.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των Ίκαρων Σερρών: “Η διοίκηση των Ικάρων εκφράζει την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη, ενός ανθρώπου που τίμησε τον Ελληνικό αθλητισμό και το Σερραϊκό μπάσκετ, φορώντας μεταξύ άλλων συλλόγων τα “κυανοκίτρινα” χρώματα, της αγαπημένης μας ομάδας”.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΣ: “Tο Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι αθλητές της Α.Ε. Σερρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ο Χρήστος υπήρξε αθλητής της Α.Ε. Σερρών και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας μας στην Α’ Εθνική κατηγορία το 1985. Καλό παράδεισο, ΧΡΗΣΤΟ”.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ηρόδοτου: “Η οικογένεια του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Γκιουζελη. Καλό ταξίδι, Χρήστο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα”.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εργοτέλη: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαιού προπονητή της ομάδας μας, Χρήστου Γκιουζέλη, για τον χαμό του Χρήστου. Καλό ταξίδι, φίλε, να ’ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…