Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Δεν είναι φόβητρο η Λετονία”

“Δεν είναι φόβητρο η Λετονία”

giorgos vlassopoulos proponitis ethniki u18

giorgos vlassopoulos proponitis ethniki u18

Η Εθνική Εφήβων ύστερα από την ήττα της από τη Λιθουανία, θα αντιμετωπίσει σήμερα (21:15) τη Λετονία στους “16” του Ευρωμπάσκετ U18. O ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βλασσόπουλος, τόνισε ότι η Λετονία δεν είναι φόβητρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία: “Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν αντιδράσαμε καλά στην πίεση των Λιθουανών. Οι διαιτητές άφησαν αρκετά το σκληρό παιχνίδι και προς τις δύο κατευθύνσεις, αλλά και εκεί δεν αντιδράσαμε σωστά. Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, κάναμε αλόγιστα τρίποντα και δεν παίξαμε ομαδικά όπως θα έπρεπε.

Αντί να γυρίσουμε την μπάλα, πήγαμε σε βιαστικά σουτ και αυτό μας στοίχισε. Βέβαια και κάποιες φορές που πέρασε η μπάλα μέσα τα σουτ δεν μπήκαν. Γενικότερα δεν μας «πήγε» τίποτα, ενώ από την άλλη οι Λιθουανοί ήταν στην καλύτερή τους μέρα μέχρι τώρα”.

Για το παιχνίδια με τη Λετονία: “Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει γρήγορους περιφερειακούς με καλό σουτ και ένα δύο ψηλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Δεν είναι φόβητρο, αλλά όπως όλα τα παιχνίδια, όλοι οι αντίπαλοι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Μην ξεχνάμε πως είναι και ένας αγώνας διαφορετικής λογικής και ψυχολογίας, καθώς είναι νοκ άουτ. Είμαστε καλά χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…