Κεντρική Β' Εθνική Από το Παγκράτι στον Ιπποκράτη!

Από το Παγκράτι στον Ιπποκράτη!

lekakis

lekakis

Ο Ιπποκράτης Κω αναμένεται να αποτελέσει μία από τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι νησιώτες κινούνται πολύ δυνατά στο καλοκαιρινό παζάρι, με τον Γιάννη Λεκκάκη να είναι το τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα τους.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 27χρονου φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Παγκράτι.

Η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του συλλόγου μας στελεχώνει την ομάδα μας που θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική με αθλητές που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε λοιπόν  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία μας με τον αθλητή Γιάννη Λεκάκη για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018. Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με το  Παγκράτι στην Α2.Είναι 27 ετών και έχει συμμετοχές σε ομάδες της Α2 αλλά και Α1. Αγωνίζεται ως FORWARD. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και την οικογένεια του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επίτευξη όλων των προσωπικών του στόχων παράλληλα με τους στόχους  της ομάδας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …