Κεντρική NBA Υποψήφιος για τους Κλίπερς ο Ρόουζ
NBA

Υποψήφιος για τους Κλίπερς ο Ρόουζ

derrick rose knicks

derrick rose knicks

Το συμβόλαιο του Ντέρικ Ρόουζ με τους Νιου Γιορκ Νικς ολοκληρώθηκε, με τον 28χρονο πλέι-μέικερ να είναι διαθέσιμος στην ελεύθερη αγορά. Η είδηση αυτή θα προκαλούσε φρενίτιδα ενθουσιασμού πριν από μία 5ετία αλλά όχι πια. Το όνομα του “D-Rose” περνάει αθόρυβα κάτω από τους σούπερ-σταρ του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνει αδιάφορους τους πάντες. Κάπως έτσι, οι Λος Άντζελες Κλίπερς πρόκειται να συναντηθούν μαζί του εντός της ημέρας, όπως μετέδωσε ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Οι Κλίπερς βρίσκονται σε φάση συνεχών ανακατατάξεων, μετά την αποχώρηση του Κρις Πολ αλλά και του Τζέι Τζέι Ρέντικ, φέρνοντας στην ομάδα τους Πάτρικ Μπέβερλι, Λου Γουίλιαμς και Ντανίλο Γκαλινάρι. Η περιφέρεια της ομάδας μοιάζει γεμάτη, αν συνυπολογιστεί και ο Όστιν Ρίβερς, με τον ρόλο του Ρόουζ σε περίπτωση απόκτησής του από τους Κλίπερς να μοιάζει ασαφής. Το ενδεχόμενο να δεχθεί τον ρόλο του “παγκίτη” μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο αλλά η ομάδα του Λος Άντζελες δεν έχει να χάσει κάτι στο επερχόμενο meeting ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζεται ότι και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Ρόουζ, έχοντας ήδη συναντηθεί μαζί του πριν από 2 ημέρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…