Κεντρική NBA “Τρόμαξαν” με Παπαγιάννη οι Κινγκς (vid)

“Τρόμαξαν” με Παπαγιάννη οι Κινγκς (vid)

papagiannis summer league 1

papagiannis summer league 1

Ο παράγοντας της ατυχίας “χτύπησε” τον Γιώργο Παπαγιάννη, με τον Έλληνα σέντερ να “προσγειώνεται” άτσαλα στο παρκέ και να αποχωρεί από την αναμέτρηση των Σακραμέντο Κινγκς εναντίον των Φοίνιξ Σανς, στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης του summer league στο Λας Βέγκας. Ο “Papa Gφάνηκε να πονάει έντονα αλλά τελικά η καρδιά των ιθυνόντων της ομάδας επέστρεψε στη θέση της, καθώς αποδείχθηκε ότι ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό.

Συγκεκριμένα, 6’24” πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου, ο Παπαγιάννης επιχείρησε να έρθει δυναμικά στη βοήθεια προκειμένου να ανταγωνιστεί το λέι-απ του αντιπάλου αλλά έχασε τον έλεγχο του κορμιού του στον αέρα, με αποτέλεσμα να πέσει άσχημα, χτυπώντας το αριστερό του πόδι. Αφού έμεινε για λίγα λεπτά στο παρκέ, ο παίκτης των “βασιλιάδων” αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, δίχως να είναι σε θέση να πατήσει το πόδι του.

Η Sacramento Bee, όμως, μετέδωσε ότι ο Παπαγιάννης δεν υπέστη σοβαρή ζημιά, γλιτώνοντας μονάχα με έναν μώλωπα στο αριστερό του ισχίο.

Στο εν λόγω παιχνίδι, ο “Big Papa” πρόλαβε να αγωνιστεί για 16 λεπτά, σημειώνοντας 6 πόντους με 3/7 σουτ και κάνοντας 1 κλέψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=WkOxFmEkjCg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…