Κεντρική NBA Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ντόρσεϊ (vid)

Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ντόρσεϊ (vid)

tyler dorsey hawks

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς και τους Σικάγο Μπουλς, στο πλαίσιο του summer league στο Λας Βέγκας. Ο Ελληνοαμερικανός άσος γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο στην προσπάθειά του να διεισδύσει προς το καλάθι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ και να μην επιστρέψει στην αναμέτρηση.

Το συμβάν έλαβε χώρα 4 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ντόρσεϊ να έχει αγωνιστεί 6 λεπτά, σημειώνοντας 2 πόντους και μαζεύοντας 2 ριμπάουντ.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι ιθύνοντες των Χοκς δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπως αναφέρει το ajc.com. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, με τον Ντόρσεϊ, μάλιστα, να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mr Marchέχει υπογράψει εγγυημένο, διετές συμβόλαιο με τους Χοκς, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας την επερχόμενη σεζόν. Επίσης, συμπεριλήφθηκε και στην 16άδα της Εθνικής Ελλάδος, η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 24 Ιουλίου ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι Χοκς επιβλήθηκαν άνετα με 75-55, έχοντας τον ΝτιΆντρε Μπέμπρι ως πρωταγωνιστή με 17 πόντους ενώ ο Τζον Κόλινς συγκέντρωσε και πάλι τα βλέμματα πάνω του με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 τάπες. Στον αντίποδα, ο Κάμερον Πέιν ήταν ο πρώτος σκόρερ των “ταύρων” με 12 πόντους ενώ, το νο.8 του Ντραφτ, Λόρι Μάρκανεν είχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ, αστοχώντας και στα 10 τρίποντα που επιχείρησε!

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…