Κεντρική Διεθνή “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό” (pics)

“Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό” (pics)

shermadini

shermadini

Η Ουνικάχα Μάλαγα απέκτησε τον Γκιόργκι Σερμαντίνι και η νέα του ομάδα αποφάσισε να παρουσιάσει τον παίκτη με έναν διαφορετικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα ο Γεωργιανός βρέθηκε στο καλοκαιρινό camp των Ανδαλουσιανών και παρουσιάστηκε μέσα σε αποθέωση από τους μικρούς αθλητές.

Η κάτοχος του Eurocup έψαχνε έναν παίκτη που θα της έδινε ύψος μέσα στην ρακέτα και μία τέτοια επιλογή είναι ο 28χρονος (2.17μ.), που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ανδόρας. Η πρώην ομάδα του είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει την πρόταση της Μάλαγα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνικάχα.

Ο Σερμαντίνι κατά την παρουσίαση του έδωσε υπόσχεση πως θα δώσει ότι έχει για να ικανοποιήσει όσους τον επέλεξαν, ενώ πρόσθεσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιανού:

Ήλθα στην Ουνικάχα με τεράστια θέληση και ενθουσιασμό να πετύχω. Εδώ, λοιπόν, ενώπιον, όλων, σας υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να σας κάνω χαρούμενους. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές της Μάλαγα ως αντίπαλος και ξέρω ότι έχει ενθουσιώδες κοινό. Γνωρίζω ότι ο κόουτς Πλάθα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα”.

shermadini2 shermadini3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…