Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας

Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας

greece israel fiba u20 european championships crete 2017 12

greece israel fiba u20 european championships crete 2017 12

Η λήξη του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών βρήκε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης κι η πολιτική ηγεσία έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα.

Παυλόπουλος: “Μας κάνατε υπερήφανους!”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τόνισε πως έκαναν τη χώρα υπερήφανη: “Η νέα κορυφαία ευρωπαϊκή σας διάκριση, σε συνδυασμό μάλιστα με το ξεχωριστό ήθος σας, μας κάνει όλους υπερήφανους. Επιπλέον, όμως, δείχνει -ιδίως στους σημερινούς δύσκολους καιρούς- τον δρόμο στη νέα γενιά του τόπου μας για τις πραγματικές δυνατότητές της και τις μεγάλες προοπτικές της. Θερμά συγχαρητήρια”.

Βασιλειάδης: “Ξανά στην κορυφή της Ευρώπης”

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε το δικό του μήνυμα συγχαίροντας άπαντες στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών και τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στην ευρωπαϊκή κορυφή.

Αναλυτικά, η δήλωσή του: “Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της Ευρώπης χάρη στα παιδιά της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ των Νέων Ανδρών. Το μέλλον της χώρας δίνει τις δικές του απαντήσεις βροντοφωνάζοντας πως η Ελλάδα μπορεί να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις για να προχωρήσει μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές τους, την ομοσπονδία και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία“.

Κουτσούμπας: “Να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν”

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συνεχάρη όλους εκείνους που συνέδραμαν κι οδήγησαν την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κι ευχήθηκε να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν: “Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής Νέων του μπάσκετ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στους προπονητές, στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, που παρ’ όλες τις δυσκολίες, συνεχίζουν να επενδύουν στη νέα γενιά, να αξιοποιούν το ταλέντο και να φέρνουν σε επαφή με το άθλημα χιλιάδες νέους και νέες. Είναι σημαντικό τα παιδιά αυτά να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν και έπειτα από αυτή την επιτυχία, να έχουν εμπειρίες και να μην παραμερίζονται από λόγους που επιβάλλουν δυστυχώς οι κανόνες της αγοράς στον αθλητισμό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…