Κεντρική Ασίστ Περαστικός Survivor για τη Φιλανδία

Survivor για τη Φιλανδία

survivor tsarter

survivor tsarter

Γεια σας και πάλι φιλαράκια, εν μέσω θέρους και τη στιγμή που όλοι είναι (ή ετοιμάζονται να βρεθούν) στις παραλίες, ο Περαστικός επέστρεψε. Μην νομίζετε κι εγώ τα μπανάκια μου έκανα, αλλά στις… οργανωμένες παραλίες δεν υπάρχουν μυστικά. Για να κερδίσουν χρήματα οι έχοντες τα πόστα, βάζουν τη μια ξαπλώστρα δίπλα στην άλλη. Μιλάς εσύ στο τηλέφωνο κι ακούει ο διπλανός. Δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, αν δεν πας σε ερημικές παραλίες…

Διακοπές ήμουν, λοιπόν, αλλά το καθήκον με κάλεσε να βρεθώ απέναντι από το pc. Πού ήμουν διακοπές; Τι να λέμε τώρα, σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Εκεί πάει όλος ο καλός ο κόσμος, από την πόλη που γράφεται με δυο “σ” και προφέρεται από τους κατοίκους της με δύο “λ“.

Ανάμεσα στους λουόμενους κι ένας δημοσιογράφος. Από τους καλούς, αλλά από τους κλασικούς τσαρτερίστες. Μιλούσε στο τηλέφωνο με άλλο συνάδελφό του από την Αθήνα. Θέμα της συζήτησης, μετά τα πρώτα χαζά, ήταν το ταξίδι της Εθνικής στη Φιλανδία. Με αγωνία τα έλεγαν οι δυο τους.

Αν κατάλαβα από τα συμφραζόμενα, ο “παππούς” θα βάλει τσάρτερ, αλλά θα είναι περιορισμένες οι θέσεις. Αυτό το “περιορισμένες” το άκουσα πιο πολλές φορές, απ’ ότι το έβλεπα στις οθόνες του Village, όταν ήμουν στην ουρά, περιμένοντας να πάρω εισιτήριο για τις “50 αποχρώσεις του γκρι” (γιατί είμεθα και του ποιοτικού κινηματογράφου).

Το κόλπο είναι δοκιμασμένο. Δεν κόβω το ταξίδι, γιατί τότε ουδείς θα ενδιαφέρονταν να συνεχίσει την… καλή δουλειά μέσα στο κατακαλόκαιρο. Βάζω μπροστά το λουκάνικο κι ο πιο πιστός (και γρήγορος) σκύλος θα το κυνηγήσει. Σαν το Survivor ένα πράγμα. Πολλοί θα τρέξουν, ένας θα πάρει το χαρτί.

Μόνο που αντί για τον Άγιο Δομίνικο, το μπασκετικό Survivor μεταφέρεται στη Φιλανδία. Δηλαδή, οι νικητές -οι πραγματικοί Survivors– θα φτάσουν εκεί. Θα έχουν φάει μαχαιριές (πισώπλατα οι περισσότερες), θα έχουν φάει τις σάρκες τους, αλλά όταν σηκωθεί το πουλί από το έδαφος και σβήσει η πινακίδα “προσδεθείτε“, θα έχουν ανταμειφθεί οι κόποι τους.

Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή, γνωρίζουμε από πριν ποιοι θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε και πώς θα παίξουν. Απομένει να μάθουμε ποιοι θα επικρατήσουν. Νικητές είναι αυτοί που θα αποδειχθούν μαχητές και… διάσημοι γλύφτες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…