Κεντρική Β' Εθνική Στον Ίκαρο Ν.Σ. ο Στάθης Χρυσανθίδης

Στον Ίκαρο Ν.Σ. ο Στάθης Χρυσανθίδης

xrysanthidis stathis ikaros

xrysanthidis stathis ikaros

Μέλος της ομάδας του Ίκαρου Ν.Σ. είναι και επίσημα ο Στάθης Χρυσανθίδης, καθώς κατάφερε να πείσει τον Αλέξη Παπαδάτο ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο 20χρονος φόργουορντ τις τελευταίες ημέρες έκανε προπόνηση με την ομάδα και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Έτσι, ο προπονητής του Ίκαρου Ν.Σ. έδωσε το “οκ” στη διοίκηση της ομάδας ώστε να ανακοινώσει τον παίκτη.

“Ο Α.Ο. Ίκαρος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρόνου Χρυσανθίδη Στάθη με ελεύθερη μεταγραφή που θα καλύψει τη θέση του small-forward. O αθλητής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Α.Σ. ΤΥΦΩΝ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ παίρνοντας την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ , ενώ έχει εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες με την ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Ο αθλητής ακολούθησε όλες τις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου πείθοντας τον κ. Παπαδάτο για μία θέση στο ρόστερ. Το Δ.Σ. εύχεται στο Στάθη υγεία και επίτευξη των ομαδικών στόχων στο επόμενο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Εκ του Δ.Σ.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …