Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Σκληρή” ανακοίνωση ΠΣΑΚ! “Αν θέλετε 7 ξένους, παίξτε μόνοι σας”

“Σκληρή” ανακοίνωση ΠΣΑΚ! “Αν θέλετε 7 ξένους, παίξτε μόνοι σας”

psak

psak

Ο ΠΣΑΚ αντέδρασε επίσημα στη φημολογία περί εισόδου έβδομου ξένου στη Stoiximan.gr Basket League από την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε “σκληρή” ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας ότι “εάν αλλάξει κάτι, θα μας βρείτε απέναντί σας! Εάν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη συμμετοχή 7ου ξένου στην Α1 κατηγορία. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εάν παρθεί μια τέτοια απόφαση. Ήδη οι ξένοι που αγωνίζονται είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να γίνουν περισσότεροι!

Πως είναι δυνατόν να υπάρχει πλειοψηφία των ξένων σε δωδεκάδα ελληνικής ομάδας; Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ! Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να το καταστρέψετε.

Μια τέτοια απόφαση, θα έχει αντίκτυπο και στην Εθνική μας ομάδα. Εάν αλλάξει κάτι, θα μας βρείτε απέναντί σας! Εάν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…