Κεντρική NBA Σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη ο Μοτιεγούνας
NBA

Σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη ο Μοτιεγούνας

donatas motejunas

donatas motejunas

Η καριέρα του Ντονάτας Μοτιεγούνας στο NBA δείχνει να έχει πάρει την κάτω βόλτα, με τα στατιστικά του Λιθουανού φόργουορντ να κατρακυλούν τα δύο τελευταία χρόνια. Η αξία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει πέσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και με δεδομένο ότι βρίσκεται ελεύθερος στην ελεύθερη αγορά, η επιστροφή στην Ευρώπη φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε ότι ο Μοτιεγούνας μίλησε με τον μάνατζέρ του, τονίζοντας ότι αν δεν υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα του NBA έως μια συγκεκριμένη ημερομηνία, θα ερευνήσει προτάσεις από την Ευρώπη. Ο πρώην παίκτης των Νιου Όρλεανς Πέλικανς επιβεβαίωσε ότι λαμβάνει minimum προσφορές από ομάδες του NBA αλλά θεωρεί ότι οι παίκτες με τέτοια συμβόλαια δεν απολαμβάνουν υψηλό χρόνο συμμετοχής.

Την περασμένη σεζόν, ο Μοτιεγούνας αγωνίστηκε μονάχα σε 34 ματς, έχοντας 4.4 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα. Μπορεί οι τραυματισμοί να έχουν επιδράσει πολύ αρνητικά στην απόδοσή του αλλά παραμένει ένα ικανότατο stretch-4, το οποίο είναι ικανό να κάνει τη διαφορά στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…