Κεντρική NBA Ρίχνουν ματιές προς τον Γκαλινάρι οι Κλίπερς
NBA

Ρίχνουν ματιές προς τον Γκαλινάρι οι Κλίπερς

danilo gallinari

danilo gallinari

Η μεταγραφή του Πολ Μίλσαπ στους Ντένβερ Νάγκετς φαίνεται πως ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες του Ντανίλο Γκαλινάρι να παραμείνει στην ομάδα. Ο Ιταλός φόργουορντ έχει ήδη κάνει opt-out από την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με οποιαδήποτε ομάδα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Άντριαν Γουοζναρόφσκι, όμως, οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν εμφανές προβάδισμα, ώστε να τον κάνουν δικό τους!

Συγκεκριμένα, η περίπτωση του Γκαλινάρι απασχολεί εδώ και καιρό τους Κλίπερς, οι οποίοι αποτυγχάνουν συνεχώς να “γεμίσουν” επαρκώς τη θέση “3” εδώ και αρκετά χρόνια. Το “ραντεβού” ανάμεσα στις δύο πλευρές προξένησε ιδιαίτερα θετική εντύπωση στον παίκτη και τα δεδομένα δείχνουν ότι το οριστικό deal βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Γκαλινάρι ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 18.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα σε 63 ματς. Αν εξαιρεθεί ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, με το σουτ και τις ικανότητές του στο σκοράρισμα να μην αμφισβητούνται. Παρ’όλα αυτά, η παρουσία του στο Ντένβερ έχει κουράσει, καθώς ο ίδιος δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα ενώ τα προβλήματα τραυματισμών έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται σε έντονο βαθμό. Στο Λος Άντζελες, ο “Γκάλο” θα έχει την ευκαιρία να κυριαρχήσει στη θέση “3” και να αποτελέσει μια σταθερή πηγή σκοραρίσματος μετά την αποχώρηση των Κρις Πολ και Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…