Κεντρική Διεθνή “Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας μας” (vid)

“Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας μας” (vid)

udoh bogdanovic fener

udoh bogdanovic fener

Τον Ζέλικο Ομπράντοβις αποθέωσε γι ακόμη μία φορά ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε συνέντευξη που έδωσε στον… Εκπέ Ούντο. Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε σε ρόλο δημοσιογράφου έκανε ανάκριση στον συμπαίκτη του, ο οποίος έκανε μεταξύ άλλων απολογισμό της φετινής χρονιάς.

Για τη σεζόν που πέρασε ανέφερε: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και περήφανος που ήμουν σε αυτή την ομάδα. Στο τέλος δείξαμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα ως ομάδα. Μετά τον χαμένο περσινό τελικό μιλήσαμε και είπαμε ότι θα επιστρέψουμε και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο την επόμενη σεζόν, κάτι που έγινε”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν πολύ δύσκολα, μετά την περσινή σεζόν, γιατί χάσαμε κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αν θυμάσαι είχαμε τσακωθεί κιόλας. Ύστερα από ένα γεύμα που είχαμε, καταλάβαμε όλοι τι είχε συμβεί. Όμως, η αρχή της φετινής σεζόν ήταν κακή. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό, είχα κι εγώ τον τραυματισμό μου, αλλά το ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου καταλάβαμε ότι μπορεί να τελειώσουμε την χρονιά χωρίς την Euroleague ξανά. Τότε το ένιωσα κι εγώ και όλοι στα αποδυτήρια, όταν ο κόουτς ήρθε και μας είπε “ό,τι λέτε όλη τη σεζόν είναι μ…ς”. Οπότε κάναμε ένα… κλικ, το θυμάμαι σαν τώρα και είπαμε πάμε, τώρα πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά”.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: “Είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, εντός γηπέδου κι εκτός. Άλλος στον αγώνα και άλλος στην προπόνηση. Για μένα είναι λίγο πιο δύσκολο, από ότι για τους ξένους παίκτες, γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα και καταλαβαίνω τι λέει, γιατί λέει σε εσένα “μην ανησυχείς”, αλλά εγώ στα σέρβικα καταλαβαίνω τι λέει (γέλια). Οπότε αυτό είναι καλό για εσένα, δεν σε αγχώνει. Είναι ένας απίστευτος κόουτς, όλοι το βλέπουν αυτό στην ομάδα, ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είναι πολύ ξεχωριστή η προετοιμασία του και τα πλάνα του, προσέχει κάθε λεπτομέρεια. Είναι ένας από τους κύριους λόγους που αυτή η ομάδα είναι πετυχημένη”.

Για τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε σημείωσε: “Τον πρώτο χρόνο που ήρθα ένιωθα πως δεν ήξεραν αρκετά πράγματα για το μπάσκετ. Όσο βελτιωνόμασταν όμως ως ομάδα, βελτιώνονταν κι αυτοί από το πώς έβλεπαν το παιχνίδι. Είναι απίστευτοι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο παιχνίδι των Play off με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Γιουλ εκτελούσε βολές και το παρκέ… έτριζε. Και αυτό ήταν εξαιτίας του κόσμου. Το Final Four ήταν σκέτη… τρέλα. Μας βοήθησαν πολύ και ήταν κάτι απίστευτο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…