Κεντρική Β' Εθνική Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης αλλάζει όνομα

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης αλλάζει όνομα

ikaros nea smyrnh

ikaros nea smyrnh

Η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με τη “SYNERGY A.E” φέρνει και την αλλαγή στην ονομασία της ομάδας καθώς, πλέον, μετονομάστηκε σε “SYNERGY Ίκαρος Νέας Σμύρνης“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Α.Ο ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τη “SYNERGY SKODA” μία κάθετη μονάδα αυτοκινήτου που εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής (Πύργου 19) και την παράλληλη μετονομασία της ομάδας σε “SYNERGY ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ“.

Εκτός από τη μετονομασία το λογότυπο της “SYNERGY SCODA” θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας της ανδρικής μας ομάδας με την εταιρεία να λαμβάνει την προβολή και τα οφέλη στο φετινό ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η “SYNERGY Α.Ε” εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής ŠKODA αποτελεί μία ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 15 χρόνια. Δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά καλύπτοντάς την με πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων , πλήρη τεχνική υποστήριξη ,φανοποιείο-βαφείο καθώς και πωλήσεις γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ ŠKODA.

Στόχος της “Synergy Α.Ε” είναι να παραμείνει πάντα πρώτη στις προτιμήσεις σας μέσα από συνεχείς επενδύσεις και καινοτομίες σε εγκαταστάσεις ,εξοπλισμό, οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού της.

Η “Synergy Α.Ε” έχει επενδύσει και διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε κομβικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο.

Με το παρόν το Δ.Σ θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά να σας ευχηθεί υγεία και επαγγελματική επιτυχία προσδοκώντας ότι η παρουσία σας και η υποστήριξη σας θα είναι συνεχής.

Εκ του Δ.Σ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…