Κεντρική Διεθνή Jump10 Νικόλας ο 3ος

Νικόλας ο 3ος

maragkidis impact

maragkidis impact

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο τουρνουά JUMP10, είναι ένα κράμα έμπειρων (όπως ο Σκορδίλης και ο Καλαϊτζίδης) και νέων παιδιών. Παικτών που θέλουν να δείξουν την αξία τους και να κάνουν τον κόσμο -έξω από τα σύνορα της χώρας- να ασχοληθεί μαζί τους.

Ο Νίκος Μαραγκίδης είναι χαρακτηριστική περίπτωση παιδιού, που θέλει να δείξει ότι έχει πράγματα να προσφέρει. Οι Αμερικανοί έχουν ανακαλύψει πριν από εμάς το ταλέντο του, γι’ αυτό κι έχει προσφορές από κολέγια, όμως ο Δημήτρης Γαλάνης -που τον παρακολουθεί καιρό- τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε μια από τις οκτώ φανέλες της ομάδας.

“Ευχαριστώ τον κόουτς Γαλάνη για την ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, σε αυτή την ηλικία, να αποκτώ τέτοιου είδους εμπειρίες. Το ταξίδι στη Σαγκάη είναι μια ευκαιρία να μετρήσω τις δυνάμεις μου, αλλά και να μάθω πράγματα από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Ένα τουρνουά, στο οποίο δεσπόζει η μορφή του Όντι Νόρρις, είναι τιμή και χρέος μαζί” δήλωσε ο Νίκος Μαραγκίδης.

“Είναι ένα παιδί που μου έχει τραβήξει την προσοχή. Τρέχει καλά το γήπεδο, σουτάρει εντυπωσιακά, είναι αλτικός, αλλά το σημαντικότερο είναι πως βελτιώνεται διαρκώς. Αυτό σημαίνει πως αφενός κάτι έχει, αφετέρου διψά για μπάσκετ και τέτοια παιδιά πρέπει να τα βοηθάς να βρουν τον δρόμο τους” τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γαλάνης.

“Χαίρομαι, που -έστω για λίγες μέρες- θα δουλέψουμε μαζί. Έχω ακούσει αρκετά για τον νεαρό Μαραγκίδη και θέλω να τον δω στο γήπεδο” υποστήριξε ο Γιάννης Δαμαλής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…