Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μυθική ομάδα ο Ολυμπιακός”

“Μυθική ομάδα ο Ολυμπιακός”

tili

tili

Μυθική ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος, ο οποίος βρίσκεται διακοπές στη Χαβάη, μίλησε για τους “ερυθρόλευκους”, αλλά και για την πρώην του ομάδα, την Μπασκόνια.

Για την Μπασκόνια είπε στο “Radio Vitoria”: “Πέρασα πανέμορφα χρόνια στη Βιτόρια και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό μου έληξε θα ήθελα να συνέχιζα στην ομάδα λίγο καιρό ακόμη. Πίστευα πως υπήρχαν πιθανότητες όμως δεν έγινε κάποια κίνηση από την ομάδα και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού την δέχτηκα. Πήρα τη σωστή απόφαση”.

Για τον Ολυμπιακό ανέφερε: “Δεν μπορούσα να αρνηθώ μία πρόταση από τον Ολυμπιακό, πρόκειται για μία μυθική ομάδα και αποτελεί κίνητρο για μένα. Ακόμη και στο twitter μου γίνεται χαμός από μηνύματα των φίλων του Ολυμπιακού”.

Τέλος, μίλησε ξανά για την προηγούμενη ομάδα του και σημείωσε: “Είχαμε καλές και κακές στιγμές και οι οπαδοί μας πάντα μας υποστήριζαν. Πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό. Η καριέρα μου τελείωσε με την Μπασκόνια, αλλά θα έχω τη συγκεκριμένη ομάδα για πάντα στην καρδιά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …