Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος: “Ο Κόνιαρης μπορεί να γίνει ηγέτης”

Μαρκόπουλος: “Ο Κόνιαρης μπορεί να γίνει ηγέτης”

Μαρκόπουλος

aSoulis Markopoulos

Τις ηγετικές ικανότητες του Αντώνη Κόνιαρη εξήρε, μεταξύ άλλων ο Σούλης Μαρκόπουλος κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκόπουλος ανέφερε: “Ο Κόνιαρης έχει προσόντα, μπορεί να γίνει ηγέτης σε ομάδα. Είναι μικρός, πιστεύει στον εαυτό του, έχει μεγάλη προοπτική, εφόσον συνεχίσει να δουλεύει. Χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Αν συνεχίσει να δουλεύει, όπως πρέπει, μπορεί να αλλάξει αγωνιστικά επίπεδο. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Η θέση του έχει πολλές κατευθύνσεις, δεν είναι μόνο το σκοράρισμα”.

Στη συνέχεια, μίλησε για την εποχή που ο Κόνιαρης ήταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ: “Ήταν πολύ δυνατός στα χέρια, με γρήγορα πόδια και φοβερά αντανακλαστικά. Έχει βελτιωθεί πολύ από τότε, έχει κορμί Αμερικανού παίκτη, είναι πολύ δυνατός και σκληρός και το έδειχνε αυτό από μικρός. Παρ’ όλο που ήταν μικρός, 16 χρόνων, τον έπαιζε πολύ σκληρά και δυνατά στην προπόνηση ο Ντι Τζέι Κούπερ (σ.σ. ο βασικός Αμερικανός πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ) και ανταποκρινόταν…”.

Τέλος, ο Μαρκόπουλος σχολίασε και τις περσινές εμφανίσεις του Κόνιαρη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: “Τον θέλαμε πολύ πίσω. Παίζει με δυναμισμό και θέληση, χρειάζεται να παίζει και εγκεφαλικά. Το κάνει ως έναν βαθμό, απαιτείται χρόνος και πείρα για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει. Ο Κόνιαρης, όπως και άλλα παιδιά, της Εθνικής και όχι μόνο, έχουν μεγάλη προοπτική, αλλά καλό είναι να κρατάμε και χαμηλούς τόνους, διαφορετικά μπορεί να λειτουργήσουμε βλαπτικά για αυτά. Χρειάζεται τα παιδιά, σε αυτές της ηλικίες, να μένουν προσγειωμένα, να μην “φουσκώνουν” τα μυαλά τους, να συνεχίσουν να δουλεύουν, για να εξακολουθούν να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…