Κεντρική Ασίστ Shadow Μάνατζερ Πρίφτη: “Ξέραμε από το Πάσχα για το διαζύγιο!”

Μάνατζερ Πρίφτη: “Ξέραμε από το Πάσχα για το διαζύγιο!”

Πρίφτης

apriftis 1

Ο ατζέντης του Δημήτρη Πρίφτη, Κώστας Παπαδάκης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως ο ίδιος και ο πελάτης του ήξεραν ότι θα υπάρξει διαζύγιο με τον Άρη από το Πάσχα, ενώ ακόμα μίλησε και για το “αγκάθι” που υπήρχε στην Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τον Δημήτρη Πρίφτη που αποχώρησε από τον Άρη και υπέγραψε στην Ούνιξ:
“Ήταν με συμβόλαιο όταν ανέλαβε ο κύριος Λάσκαρης. Υπήρξαν πολλά προβλήματα στον Άρη οικονομικής φύσεως κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τελείωσε πολύ αξιοπρεπώς και επιτυχημένα πιστεύω εγώ. Ο Άρης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε κάποια θέματα. Ο Νίκος Λάσκαρης, μου είπε το Πάσχα ότι θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η συνεργασία στο τέλος της σεζόν. Λόγω των δυσκολιών που υπήρχαν. Οπότε, γνώριζα εγώ και ο Δημήτρης ότι θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η συνεργασία.

Οι προπονητές είναι διαφορετικές περιπτώσεις από τους αθλητές, οι συνεργασίες είναι πεπερασμένες. Οι Έλληνες προπονητές είναι αυτή τη στιγμή όπως οι Πορτογάλοι στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει καλή ελληνική σχολή προπονητών. Μπορεί να είναι 15 περίπου, που είναι καταρτισμένοι και μπορούν να δουλέψουν οπουδήποτε αυτή τη στιγμή. Ο Κατσικάρης είναι στην Ευρώπη 11 χρόνια τώρα. Η αναγνώριση που έχουν είναι μεγαλύτερη από αυτή που τους δείχνουμε εμείς τώρα. Το πολύ απλό πράγμα είναι όταν δεν δημοσιοποιείς πολλά από αυτά που κάνεις, κερδίζεις και ο Δημήτρης Πρίφτης κινήθηκε σωστά και βγήκε κερδισμένος.”

Για τα όσα ακούστηκαν για τον Δημήτρη Πρίφτη και την Εθνική:
“Η θέση ενός ατζέντη θα έπρεπε να είναι, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω σε προσωπικό επίπεδο, ότι δεν αγγίζουμε ποτέ το θέμα της Εθνικής. Είναι ιερό και δεν πρέπει να το αγγίζει. Είχε κρούσεις, δεν είναι άγνωστο το πράγμα. Πλέον με το θέμα που πρέπει να είναι ενεργός και κατά τη διάρκεια της σεζόν ένας ομοσπονδιακός τεχνικός, δεν θα μπορούσε να είναι σε ομάδα και στην Εθνική.

Υπήρχε αυτό το αγκάθι, θα έπρεπε να πάει τώρα στην καινούργια του ομάδα, αλλά να μην ασχολείται την ώρα που γίνεται αναζήτηση παικτών επειδή θα είχε ενσωματωθεί στην Εθνική. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία εξαρτάται από τον σύλλογό του, εννοώ ως προς τα ζην και τα υπόλοιπα. Δεν σκέφτηκε ποτέ τα πράγματα οικονομικά ο Δημήτρης, με την Εθνική δεν τέθηκε αυτό το ζήτημα ποτέ. Την έχει ως κάτι ιερό την Εθνική. Οπότε, θα έπρεπε να έχει στο μυαλό του την Εθνική και να μην ασχοληθεί με την ομάδα. Πιο πολύ όλα αυτά τα ακούμε και τα βλέπουμε από τον Τύπο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…