Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κλείνουν” τα μέτωπα!

“Κλείνουν” τα μέτωπα!

pasqual giannakopoulos

pasqual giannakopoulos

Ο Τσάβι Πασκουάλ επέστρεψε στην Αθήνα και παρέα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα συνεχίζουν τον σχεδιασμό της ομάδας της ενόψει της νέας σεζόν. Ο Καταλανός τεχνικός και η διοίκηση του “τριφυλλιού” έχουν παρά πολύ δουλειά, μιας και τα μέτωπα είναι πολλά κι ανοιχτά.

Οι “πράσινοι” αναμένεται να φουλάρουν τις μηχανές τους, προκειμένου τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει το ρόστερ. Σε πρώτο πλάνο φαίνεται ότι βρίσκεται η υπόθεση του Ίαν Βουγιούκα και του Γιάννη Μπουρούση. Ο πρώτος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ άπαντες περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με την υπόθεση του Καρδιτσιώτη σέντερ, το μέλλον του οποίου στους “πράσινους” είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Μετά και την οριστική μετακόμιση του Μάικ Τζέιμς στο ΝΒΑ, το “τριφύλλι” αναζητά κι έναν γκαρντ από το πάνω ράφι, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και θα αντικαταστήσει τον Αμερικανό άσο. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι “πράσινοι” έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις, μιας κι ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι για την αποχώρηση του Τζέιμς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…