Κεντρική NBA “Κλείνει” στους Κλίπερς ο Γκαλινάρι!
NBA

“Κλείνει” στους Κλίπερς ο Γκαλινάρι!

danilo gallinari nuggets

danilo gallinari nuggets

Το συμβόλαιο του Ντανίλο Γκαλινάρι με τους Ντένβερ Νάγκετς έχει ήδη ολοκληρωθεί, με τον Ιταλό φόργουορντ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο “Γκάλο” πρόκειται να αποχωρήσει μετά από 5.5 χρόνια από την ομάδα του Κολοράντο, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς να μοιάζουν έτοιμοι να τον υποδεχθούν, κάτι που αιωρείται σαν φήμη εδώ και αρκετές μέρες. Πλέον, όμως, έχουν γίνει γνωστές και οι λεπτομέρειες του επικείμενου deal, το οποίο θα περιλαμβάνει τριπλή ανταλλαγή, όπως αναφέρει το ESPN.

Συγκεκριμένα, οι Κλίπερς δεν έχουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ, ώστε να αποκτήσουν τον Γκαλινάρι από την ελεύθερη αγορά. Έτσι, οι Νάγκετς θα του δώσουν συμβόλαιο 65 εκατομμυρίων δολαρίων για 3 χρόνια και έπειτα θα τον ανταλλάξουν στο Λος Άντζελες, μέσω της διαδικασίας sign-n-trade. Το Ντένβερ θα λάβει ως αντάλλαγμα μονάχα ένα ντραφτ πικ 2ου γύρου ενώ οι Ατλάντα Χοκς θα είναι η 3η ομάδα που θα εμπλακεί στην ανταλλαγή, αποκτώντας τους Τζαμάλ Κρόφορντ, Ντάιαμοντ Στόουν και ένα μελλοντικό πικ 1ου γύρου!

Αυτό σημαίνει ότι ο Κρόφορντ θα επιστρέψει στην Ατλάντα μετά από 6 χρόνια αλλά η παραμονή του εκεί θεωρείται αδύνατη. Ο παίκτης δεν σχεδιάζει να μείνει στους Χοκς, με το ενδεχόμενο να γίνει ανταλλαγή ή να αποδεσμευτεί να μοιάζει σίγουρο.

Όσον αφορά τον Γκαλινάρι, η παρουσία του στο Ντένβερ κρίνεται πλέον ως περιττή μετά την απόκτηση του Πολ Μίλσαπ, με τον Ιταλό να πηγαίνει στο Λος Άντζελες ώστε να γεμίσει τη θέση “3”. Οι Κλίπερς προτίμησαν -ίσως λανθασμένα- να μην προχωρήσουν σε ανοικοδόμηση του ρόστερ μετά την αποχώρηση του Κρις Πολ αλλά και του Τζέι Τζέι Ρέντικ, έχοντας, όμως, μια συμπαθητική ομάδα, ικανή να παραμείνει εντός των πλέι-οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…