Κεντρική NBA Κάτοικος “Χόλιγουντ” και με τη βούλα ο Γκαλινάρι!
NBA

Κάτοικος “Χόλιγουντ” και με τη βούλα ο Γκαλινάρι!

danilo gallinari

danilo gallinari

Η φήμη είχε αναπτυχθεί πλήρως τις τελευταίες ημέρες και πλέον αποτελεί βεβαιότητα. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Κλίπερς μέσω της διαδικασίας sign-n-trade, καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς του έδωσαν συμβόλαιο 65 εκατομμυρίων δολαρίων για 3 χρόνια και έπειτα τον έστειλαν στην πόλη του Χόλιγουντ, στο πλαίσιο τριπλής ανταλλαγής!

Συγκεκριμένα, οι Κλίπερς έλαβαν τον Γκαλινάρι, οι Νάγκετς πήραν ένα ντραφτ-πικ 2ου γύρου του 2019 από τους Ατλάντα Χοκς ενώ οι τελευταίοι έλαβαν τους Τζαμάλ Κρόφορντ, Ντάιαμοντ Στόουν και ένα ντραφτ πικ 1ου γύρου του 2018 από την ομάδα του Λος Άντζελες! Ο Κρόφορντ, όμως, δεν πρόκειται να… μακροημερεύσει στην Ατλάντα, καθώς αναμένεται να γίνει άμεσα ανταλλαγή, όπως αναφέρει το ESPNμε τους Λος Άντζελες Λέικερς να είναι ο πλέον προτιμητέος προορισμός του.

Όσον αφορά τους Κλίπερς, η αιώνια “τρύπα” στη θέση “3” καλύφθηκε επιτέλους, με τον Γκαλινάρι να συνθέτει μια εξαιρετική front-court μαζί με τους Μπλέικ Γκρίφιν και ΝτιΆντρε Τζόρνταν. Πρόκειται για έναν υπέροχο σουτέρ, έχοντας 18.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ την περσινή σεζόν. Η ευπάθειά του στους τραυματισμούς αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…