Κεντρική Διεθνή “Είμαι υπερήφανος που αγωνίζομαι με τη Σλοβενία”

“Είμαι υπερήφανος που αγωνίζομαι με τη Σλοβενία”

real dontsits

real dontsits

Δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία για τη μη συμμετοχή του στην Εθνική Σλοβενίας κι ας… ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λούκα Ντόνσιτς, δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως “δεν υπήρξε καμία εικασία αναφορικά με την Εθνική Ομάδα που θα παίξω” ενώ υποστήριξε πως ήταν εξ’ αρχήν “αποφασισμένος” για να παίξει στη Σλοβενία.

Ο 18χρονος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν υπήρξε καμία εικασία αναφορικά με την εθνική ομάδα που θα παίξω. Ήμουν ανέκαθεν αποφασισμένος να παίξω για τη Σλοβενία. Είναι μια σημαντική ημέρα για την καριέρα μου. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα. Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Είμαι υπερήφανος“.

Όσον αφορά το Ευρωμπάσκετ 2017 και την κλήρωση που είχε η ομάδα του με την Ελλάδα, την “οικοδέσποινα” Φιλανδία, τη Γαλλία, την Πολωνία και την Ισλανδία, ο σούπερ σταρ της “βασίλισσας” δήλωσε: “Είμαι έτοιμος και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στα παιχνίδια προετοιμασίας. Πιστεύω κι ελπίζω πως θα κάνουμε κάτι καλό στο Ευρωμπάσκετ. Δεν σκέφτομαι το ρόλο μου, πιστεύω πως μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην Εθνική. Πρέπει πρώτα να κερδίσω τη θέση μου μέσα στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να έχω σημαντικό ρόλο στο ρόστερ μας”.

Τέλος, ειδική αναφορά έκανε και στον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Άντονι Ράντολφ, ο οποίος βρίσκεται στην προεπιλογή καλύπτοντας τη θέση του νατουραλιζέ: “Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, ο οποίος θα μας δώσει πολλά. Θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια και σίγουρα θα βοηθήσει και εμένα. Έχω μιλήσει μαζί του και μου έχει πει πως ήδη γνωρίζει αρκετά για την Σλοβενία. Βέβαια, δεν τον πιστεύω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…