Κεντρική Διεθνή Ιδού η νέα ομάδα του Νίκολς!

Ιδού η νέα ομάδα του Νίκολς!

demetris nickols

demetris nickols

Ο Ντιμίτρις Νίκολς πέρασε την περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει αισθητή την παρουσία του για σταθερό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία του με τους “πράσινους”. Ο 32χρονος φόργουορντ κατάφερε, όμως, να βρει τον νέο προορισμό της καριέρας του, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από την πρωταθλήτρια Κροατίας, Τσεντεβίτα!

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία οριστικοποίησης της συμφωνίας, με το deal να θεωρείται βέβαιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportando. Κάπως έτσι, ο Νίκολς θα γίνει ο 2ος Αμερικανός της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, μετά τον πλέι-μέικερ, Γουιλ Τσέρι.

Ο απόφοιτος του Σίρακιουζ δεν κατάφερε να προσφέρει πολλά πέρσι, έχοντας 3.8 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, σε 15.3 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται για έναν παίκτη με αρκετή εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, χάρη και στην παρουσία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2015 και το 2016 ενώ έχει δώσει το παρών και σε 18 παιχνίδια NBA, φορώντας τις φανέλες των Καβαλίερς, των Μπουλς και των Νικς αντίστοιχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…