Κεντρική Διεθνή “Η Φενέρμπαχτσε επηρεάζει την Ομοσπονδία”

“Η Φενέρμπαχτσε επηρεάζει την Ομοσπονδία”

Αταμάν

ergkin ataman galata

Τη Φενέρμπαχτσε κατηγόρησε ο Εργκίν Αταμάν για την αποχώρηση του από την Εθνική Ομάδα της Τουρκίας. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ότι η τουρκική ομάδα επηρεάζει την Ομοσπονδία της χώρας. Παράλληλα, δήλωσε ότι τη νέα σεζόν δεν θα κοουτσάρει κάποια ομάδα, διότι δεν δέχτηκε τις προτάσεις που περίμενε.

Αρχικά, ανέφερε στο CNN Turk: “Η τουρκική ομοσπονδία επηρεάζεται από τη Φενέρμπαχτσε. Μου ζήτησαν να φύγω από τη Γαλατάσαραϊ λόγω του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλδιρίμ! Γι’ αυτό, ακριβώς, δεν αποδέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν από την ομοσπονδία για τετραετές συμβόλαιο. Από ‘κει και πέρα, η συμπεριφορά του Χέντο Τούρκογλου και του Ομέρ Ονάν δεν ήταν σωστή απέναντί μου”.

Για την αποχώρηση του από τη Γαλατασαράι είπε: “Ο πρόεδρος της Γαλατά με άφησε μόνο μου. Η ομάδα επηρεάστηκε από την κατακόρυφη μείωση του μπάτζετ. Όλοι τους ήταν εκεί όταν κερδίσαμε το EuroCup. Στις δυσκολίες όμως όλοι τους εξαφανίστηκαν! Μακάρι ο πρόεδρός μας να παρακολουθούσε τα παιχνίδια, όπως έκαναν οι πρόεδροι της Φενέρμπαχτσε, της Μπεσίκτας και της Εφές”.

Τέλος, για τη μεταγραφή του Σινάν Γκιουλέρ στη Φενέρ τόνισε: “Μακάρι ο Σινάν Γκιουλέρ να μην πήγαινε ποτέ εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…