Κεντρική Basket League Η Basket League συγχαίρει την Εθνική Νέων (pics)

Η Basket League συγχαίρει την Εθνική Νέων (pics)

hellas8

hellas8

Η μία ομάδα της Basket League μετά την άλλη συγχαίρουν την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών που κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που διεξήχθη στην Κρήτη.

Μετά τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Παναθηναϊκό ήρθαν και αυτές της Κύμης, του Λαυρίου, του Ρεθύμνου και του Κολοσσού Ρόδου. Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των ομάδων:

ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings: “Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει θερμά την Εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ που διεξήχθη στην Κρήτη. Για ακόμη μία φορά η γενιά των ’97-‘98 απέδειξε πως είναι “χρυσή”, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης. Αναμφίβολα αποτελεί συνέχεια της ελληνικής μπασκετικής παράδοσης, αποδεικνύοντας πως το άθλημα της καλαθοσφαίρισης είχε, έχει και θα έχει πολύ μέλλον για τη χώρα μας. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εύχεται και είναι σίγουρη πως οι επιτυχίες αυτής της ομάδας είναι μόνο η αρχή”.

ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης: “Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης συγχαίρει την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλείου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2017! Πρόκειται αναμφίβολα για μια επιτυχία υψίστης σημασίας και σπουδαιότητας, καθώς φανερώνει ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν και παρόν, αλλά σίγουρα έχει και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον! Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους παράγοντες της Εθνικής για την χαρά και την συγκίνηση που μας προσέφεραν και είμαστε σίγουροι ότι τα συγκεκριμένα παιδιά θα χαρίσουν πολλές ακόμα επιτυχίες στους Έλληνες φιλάθλους!”.

ΚΑΕ Λαύριο: “Επίλογος με χρυσά γράμματα για την Εθνική μας! Oι Νέοι είναι… ωραίοι και σήκωσαν το Κύπελλο. Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι εδώ! Οι «χρυσοί» παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών έπαιξαν καταπληκτικά απέναντι στους Ισραηλινούς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο τους προς το χρυσό μετάλλιο! Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ συγχαίρει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την κατάκτηση του Eurobasket U20!”

ΚΑΕ Κολοσσού Ρόδου: “Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…