Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τα συγχαρητήρια των “μεγάλων” για την Εθνική Ελλάδος (pics)

Τα συγχαρητήρια των “μεγάλων” για την Εθνική Ελλάδος (pics)

greece israel fiba u20 european championships crete 2017 08

greece israel fiba u20 european championships crete 2017 08

Η Εθνική Ελλάδος Νέων ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, ύστερα από τη νίκη της στον τελικό κόντρα στο Ισραήλ. Οι μεγάλοι του ελληνικού μπάσκετ, Παναθηναϊκός Superfoods, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στη “γαλανόλευκη”.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ με τα συγχαρητήρια στην Εθνική:

” Η ΑΕΚ Β.C. συγχαίρει τους παίκτες και τους προπονητές της Εθνικής U20 για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής και τους εύχεται η αναμμένη φλόγα, που πυρπολεί τις ψυχές τους να τους καθοδηγεί και τα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Είναι στο χέρι, όμως, των συλλόγων να ανοίξουν δρόμους ώστε να αναδειχθεί το αστείρευτο ταλέντο τους και να διοχετευθεί το πάθος τους προς όφελος του αθλήματος, που ανεξάρτητα από την κοινωνική και οικονομική εθνική συγκυρία μας κάνουν διαχρονικά υπερήφανους.

Η ΑΕΚ B.C. έχοντας παίκτες σε όλες παραγωγικές εθνικές ομάδες, όλων των ηλικιών, έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και 3 χρόνια, ότι στηρίζει τους νέους και ότι κτίζει το δικό της μέλλον με βάση αυτό το υλικό. Σ’ αυτή την περίπτωση, με σύνεση, στόχευση και υπομονή η επιτυχία είναι διασφαλισμένη. Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί ξεχωριστά τον Διονύση Σκουλίδα, στον οποίο εύχεται το χρυσό μετάλλιο και η δόξα του Πρωταθλητή Ευρώπης (2017) να συναποτελέσουν «φάρο» της δικής του μπασκετικής διαδρομής.”

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ στο Instagram (pic):

Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής ομάδας. Είναι νέοι και αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ σαν άνδρες!! Το μέλλον μας ανήκει. Γενικώς και ειδικώς”

paoo 0

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών για την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης. Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ”.

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

“Συγχαρητήρια στους προπονητές, που ήταν “μαέστροι”, συγχαρητήρια στα παιδιά, που έδειξαν για ακόμα μια φορά το τι σημαίνει ελληνική ψυχή και ελληνικό μπάσκετ, συγχαρητήρια και στην ΕΟΚ, που αποδεικνύει ξανά ότι διαχειρίζεται σωστά τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ”,

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U20, το οποίο διεξήχθη στην Κρήτη.  Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε στον τελικό το Ισραήλ 65-56 και ολοκληρώνοντας μία εκπληκτική και αήττητη πορεία, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Πολλά «μπράβο» στους καλαθοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλους τους συντελεστές αυτής της πολύ μεγάλης διάκρισης, η οποία δείχνει ότι το ελληνικό μπάσκετ, εκτός από παρόν, έχει και μέλλον.

Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, από τη στιγμή που το 1/4 αυτής της «χρυσής» ομάδας απαρτίζεται από παίκτες του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Φλιώνη, τον Νίκο Δίπλαρο, τον Βασίλη Χρηστίδη και τον Διονύση Τάραρη, η παρουσία των οποίων δείχνει ότι το μέλλον (και) του ΑΡΗ είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Ένα ξεχωριστό «μπράβο», λοιπόν, και στα παιδιά μας. Και μία ευχή: Να συνεχίσουν να ζουν τέτοιες στιγμές, σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…