Γάιος ο 1ος

skordilis panathinaikos

skordilis panathinaikos

Από την Κέρκυρα θα βρεθεί στη Σαγκάη, δίχως να είναι κομμάτι του… Survivor. Ο λόγος για τον 30χρονο Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος θα είναι ο “πύργος” της ελληνικής αποστολής στο JUMP10. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία (Άρης, Ίκαρος, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Απόλλων Πατρών, Φάρος), με πολλές επιτυχίες, θα ζήσει κι αυτός -όπως κι οι άλλοι επτά- την εμπειρία αυτού του παγκόσμιου τουρνουά.

“Όταν ο κόουτς Γαλάνης επικοινώνησε μαζί μου, πίστευα ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το ταξίδι στη Σαγκάη, η συνύπαρξη με τόσους παίκτες άλλων εθνικοτήτων, η συνάντηση με τον Νόρρις, η παρέα που θα χτιστεί για λίγες ημέρες, όλα αυτά μοιάζουν να είναι σαν… μπόνους, για την καθημερινή προσπάθεια που κάνουμε. Θα το απολαύσω, όπως και οι συμπαίκτες μου” δήλωσε ο ύψους 2μ08 σέντερ.

“Ο Γάιος είναι εξαιρετικό παιδί και καταπληκτικός επαγγελματίας. Οι σκέψεις με τις οποίες “χτίσαμε” αυτή την ομάδα ήταν αφενός να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό σύνολο, αφετέρου να τιμήσουμε κάποια παιδιά. Παλιοί και νέοι θα δημιουργήσουν μια καλή παρέα” υποστήριξε ο Δημήτρης Γαλάνης.

Η ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο τουρνουά JUMP10 θα ανακοινώνεται -ένας κάθε μέρα- μέσα από το site μας. Μείνετε συντονισμένοι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…