Κεντρική NBA “Φλερτάρουν” τον Έρβινγκ οι Νικς!

“Φλερτάρουν” τον Έρβινγκ οι Νικς!

carmelo anthony kyrie irving

carmelo anthony kyrie irving

Οι Νιου Γιορκ Νικς επιθυμούν να μπουν σε φάση ολικής ανοικοδόμησης, με τον Καρμέλο Άντονι να βρίσκεται μονίμως στην πόρτα της εξόδου και με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να είναι το σπουδαιότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Κάιρι Έρβινγκ έχουν θορυβήσει τους ιθύνοντες της ομάδας του “Μεγάλου Μήλου”, οι οποίοι επιθυμούν να πετύχουν το μεγάλο “μπαμ”, προχωρώντας σε διαπραγματεύσεις με τους φιναλίστ του NBA!

Συγκεκριμένα, ο Καρμέλο Άντονι φαίνεται πως είναι το ισχυρό διαπραγματευτικό “χαρτί” των Νικς, προκειμένου να φέρουν τον Έρβινγκ στη Νέα Υόρκη. Ο “Μέλο” είναι ανεπιθύμητος εδώ και αρκετούς μήνες στην ομάδα και με δεδομένη την προθυμία του να “σπάσει” τον όρο της no-trade clause στο συμβόλαιό του, μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να θεωρηθεί πιθανή, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ESPN, Ίαν Μπέγκλι: “Ορισμένοι από την ομάδα είναι πρόθυμοι να συμπεριλάβουν ντραφτ-πικ πρώτου γύρου και τον Καρμέλο σε μια συμφωνία για τον Έρβινγκ”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του.

Ακόμη, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συμπεριληφθεί σε κανένα “πακέτο” ανταλλαγών, καθώς η πρόθεση της ομάδας είναι να “χτίσει” γύρω από αυτόν. Υπό την προεδρία του Φιλ Τζάκσον, οι φήμες περί ανταλλαγής του Λετονού “γίγαντα” είχαν αυξηθεί επικίνδυνα αλλά η νέα διοίκηση δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…