Εβδομάδα… Θανάση

thanasis antetokounmpo

thanasis antetokounmpo

Ύστερα από τις μεταγραφές των Όγκαστ και Βουγιούκα, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γκιστ, αλλά και την αποχώρηση του Γιάννη Μπουρούση, ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, έχοντας σαν προτεραιότητα την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς, αλλά κι ενός που θα ενισχύσει τους “πράσινους” στη θέση “3”, συνθέτοντας ένα καλό δίδυμο με τον Κέι Σι Ρίβερς.

Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι, οι “πράσινοι” έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι Έλληνας και μπορεί να ταιριάξει… γάντι με τον Ρίβερς, μιας και κάνει σχεδόν ακριβώς τα αντίθετα πράγματα στο παρκέ από τον Αμερικανό φόργουορντ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές κι απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η επισημοποίηση του deal αναμένεται να γίνει αυτή την εβδομάδα, με τους “πράσινους” να φουλάρουν για την απόκτηση γκαρντ, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την ενδεχόμενη αποχώρηση του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μπορεί να βρει ομάδα στο ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …