Κεντρική NBA Επέστρεψε σε “ρηχά νερά” ο Παπαγιάννης (vid)
NBA

Επέστρεψε σε “ρηχά νερά” ο Παπαγιάννης (vid)

papagiannis kings

papagiannis kings

Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στο summer league του Λας Βέγκας, καθώς ηττήθηκαν από τους Ντάλας Μάβερικς με 83-76, μένοντας εκτός των προημιτελικών το τουρνουά. Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν κατόρθωσε να διπλασιάσει τις θετικές εμφανίσει του μετά το εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ που πέτυχε χθες, μένοντας σε περιορισμένα επίπεδα απόδοσης παρά τον υπεραρκετό χρόνο συμμετοχής του.

Ειδικότερα, ο “Papa Gέμεινε στους 6 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έδωσε 2 τάπες σε 28 λεπτά συμμετοχής, υποπίπτοντας και σε 4 λάθη. Ο Έλληνας σέντερ εκτέλεσε μονάχα 4 φορές εντός πεδιάς, με την πλειοψηφία των συμπαικτών του να παίρνουν πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες. Ο Παπαγιάννης υποδεχόταν συχνά την μπάλα στο χαμηλό ή στο ψηλό ποστ, προσπαθώντας να ανιχνεύσει τον ελεύθερο παίκτη και να συμβάλλει στην ομαλή κυκλοφορία της μπάλας, δίχως να κοιτάζει πολύ το καλάθι. Έδωσε σκληρό αγώνα κάτω από τα δύο καλάθια και επικράτησε σε αρκετές “μάχες” ενώ στην άμυνα είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Όσον αφορά τον έτερο παίκτη με ελληνικό ενδιαφέρον, ο ομογενής γκαρντ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ είχε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, αν και δεν σούταρε καλά από τη γραμμή του τριπόντου (1/5), κάτι που ισχύει για την πλειοψηφία των παιχνιδιών του στο summer league.

Ο Ντένις Σμιθ Τζ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, με τον θαυματουργό άσο του Ντάλας να σκοράρει 25 πόντους, να μαζεύει 7 ριμπάουντ και να κλέβει 3 φορές την μπάλα, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο κεφάλαιο για τους Τεξανούς ενόψει της νέας σεζόν. Για το Σακραμέντο, ξεχώρισε ο Τζάστιν Τζάκσον με 25 πόντους και 9/19 σουτ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΝτιΆαρον Φοξ τραυματίστηκε και πάλι, αποχωρώντας από το παρκέ μετά από μόλις 7 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…