Κεντρική NBA Ένας αμυντικός “σπεσιαλίστας” για τους Κλίπερς
NBA

Ένας αμυντικός “σπεσιαλίστας” για τους Κλίπερς

tony allen memphis grizzlies

tony allen memphis grizzlies

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν μεταλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους, με τους Κρις Πολ, Τζέι Τζέι Ρέντικ και Τζαμάλ Κρόφορντ να αποχωρούν από την ομάδα και με τους Ντανίλο Γκαλινάρι, Πάτρικ Μπέβερλι και Λου Γουίλιαμς να είναι τα νέα “όπλα”. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, όμως, θέλει να προσθέσει και μια από αμυντικογενή “πινελιά” στην περιφέρειά της και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να αποκτήσει τον Τόνι Άλεν από τους Μέμφις Γκρίζλις!

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ του nba.com, Ντέιβιντ Όλντριτζ τόνισε ότι οι Κλίπερς ψάχνουν ενίσχυση στα “φτερά” μετά την αποχώρηση των Ρέντικ και Κρόφορντ, με τον Άλεν να μοιάζει σαν μια πολύ καλή λύση. Έχουν ήδη προσεγγίσει, μάλιστα, το Μέμφις, προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη μέσω sign-n-trade.

Σε περίπτωση που τα καταφέρουν, οι Κλίπερς θα έχουν προσθέσει στην ομάδα ένα πραγματικό “μπουλντόγκ” της άμυνας, έναν παίκτη που είναι πρόθυμος να κυνηγήσει αβυσσαλέα το προσωπικό του μαρκάρισμα, ώστε να του δυσκολέψει τη ζωή όσο περισσότερο γίνεται. Ο Άλεν έχει ψηφιστεί 6 φορές στις κορυφαίες αμυντικές πεντάδες της χρονιάς ενώ πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9.1 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα ανά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…