Κεντρική Elite League Δούκας: “Αισθανόμαστε τριπλά υπερήφανοι”

Δούκας: “Αισθανόμαστε τριπλά υπερήφανοι”

greece israel fiba u20 european championships crete 2017

greece israel fiba u20 european championships crete 2017

Το ελληνικό μπάσκετ (και όχι μόνο) γιόρτασε μαζί με τους νέους… άνδρες της Εθνικής μας ομάδας την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών U20 που διεξήχθη στην Κρήτη. Ωστόσο, μία ομάδα είχε ακόμα… τρεις λόγους για να πανηγυρίζει.

Ο λόγος για την ομάδα του Δούκα, η οποία έχει στο ρόστερ της τρεις παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της Εθνικής. Μιλάμε για τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, τον Γιάννη Αγραβάνη και τον Θοδωρή Καρρά, με τον ΑΣΕΔ να δηλώνει “τριπλά υπερήφανος” για αυτή τη “χρυσή” γενιά του ελληνικού μπάσκετ.

“Ο ΑΣΕ Δούκας συγχαίρει την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών και το προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης. Το ελληνικό μπάσκετ έχει ιστορικό παρελθόν, παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον και τα παιδιά το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κάνοντας όλους τους Έλληνες, υπερήφανους! Ο ΑΣΕΔ αισθάνεται “τριπλά” υπερήφανος διότι μέλη της “χρυσής” γενιάς είναι οι Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Γιάννης Αγραβάνης και Θοδωρής Καρράς. Μέσω της παραγωγικής διαδικασίας, η ομάδα μας ευελπιστεί να συνεχίσει την στελέχωση των “μικρών” Εθνικών ομάδων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…