Κεντρική Διεθνή Jump10 Δημήτρης ο 2ος

Δημήτρης ο 2ος

kalaitzidis filiko

kalaitzidis filiko

Αν τον ρωτήσεις -ως… γνήσιος Σαλονικιός- θα σου πει “σαν τη Χαλκιδική δεν έχει“, αλλά φέτος θα πάει λίγο πιο μακριά. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα είναι το… μυαλό της ελληνικής ομάδας που θα ταξιδέψει στη Σαγκάη και θα συμμετάσχει στο JUMP10.

Γεννημένος πριν από 32 χρόνια στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε από τα τα τμήματα υποδομής της Δόξας Ρετζικίου, για να μείνει επτά χρόνια στον Ηρακλή (1998-2005), πριν ανοίξει φτερά για Ολυμπιακό, Ολυμπιάδα Πατρών, Πανελλήνιο, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, ΚΑΟΔ, Καβάλα, πριν… ολοκληρωθεί ο κύκλος. Ο Δημήτρης επέστρεψε στον Ηρακλή, όπου θα αγωνίζεται και του χρόνου.

“Μοιάζει να είναι το τέλειο ταξίδι αποφόρτισης, μετά από μια δύσκολη σεζόν και πριν από μια ακόμα πιο δύσκολη, όμως εγώ -όπως και τα παιδιά που έχουν επιλεγεί από τον κόουτς Γαλάνη και θα τα διαχειριστεί ο κόουτς Δαμαλής– θέλω να κερδίζω. Δεν πάμε για διακοπές, πάμε να δείξουμε σε όλους ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι από τα κορυφαία του κόσμου, σε όλα τα επίπεδα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Ο Δημήτρης είναι από τα παιδιά που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί τους. Θετικός άνθρωπος, ντόμπρος, με λατρεία για το μπάσκετ. Αντιλαμβάνεστε πως οι επιλογές δεν έγιναν τυχαία και πως καθένας έχει ρόλο και θέση στην ομάδα” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γαλάνης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…