Κεντρική Γ' Εθνική Δαμιανίδης: “Το πίστευα από την αρχή”

Δαμιανίδης: “Το πίστευα από την αρχή”

damianidis

damianidis

Ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Δημήτρης Δαμιανίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την άνοδο της ομάδας από την Α’ ΕΣΚΑ στην Γ’ Εθνική και δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως πίστευε από την αρχή στους παίκτες του.

Για την άνοδο με τη Νέα Ιωνία: “Τα συναισθήματα μόνο θετικά μπορεί να είναι ύστερα από μια τέτοια σεζόν. Όταν η δουλειά που κάνεις, βγάζει αποτελέσματα, τότε δεν γίνεται να μην είσαι χαρούμενος. Πραγματικά, αυτή ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές μου. Η ομάδα επέστρεψε άμεσα στις εθνικές κατηγορίες και στην παρούσα φάση κάνουμε κάποιες κινήσεις να ενισχύσουμε το ρόστερ ενώ, παράλληλα, προσπαθούμε να κρατήσουμε έναν βασικό κορμό από φέτος. Στόχος μας θα είναι και τη νέα σεζόν να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που θα μπορεί να παλεύει κάθε παιχνίδι”.

Για την πορεία της ομάδας μέσα στη χρονιά: “Ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά το πρωτάθλημα. Γενικά, μέσα στη χρονιά, δεν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, αντίθετα είχαμε σταθερή πορεία. Κάποιες ήττες που έγιναν, θα τις χαρακτήριζα εντός προγράμματος. Στον δεύτερο γύρο αντιμετωπίσαμε μια μίνι κρίση όταν χάσαμε από τα Μελίσσια στην έδρα, όμως αυτό ίσως μας έκανε καλό για να συσπειρωθεί η ομάδα. Έπειτα από εκείνο το ματς, κάναμε μόλις μία ήττα μέχρι το τέλος της χρονιάς κερδίζοντας την άνοδό μας”.

Για τον στόχο της ανόδου: “Προσωπικά, το πίστευα από την αρχή γιατί είχαμε καλή ομάδα. Όταν, μετά τα Μελίσσια, κάναμε το σερί ολοένα και το σκεφτόμασταν πιο έντονα. Στην προτελευταία αγωνιστική, όταν κερδίσαμε εκτός έδρας το Χαλάνδρι, εκεί πιστεύω ότι όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούμε. Ύστερα από εκείνο το ματς κρατήσαμε ζωντανές τις ελπίδες να μπούμε πλέι οφ και το πιστέψαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…