Κεντρική NBA Απαθής ο ΛεΜπρόν στη φετινή free-agency
NBA

Απαθής ο ΛεΜπρόν στη φετινή free-agency

lebron cavs

lebron cavs

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατέχει μονίμως ενεργό ρόλο στις διοικητικές αποφάσεις των Κλίβελαντ Καβαλίερς από τότε που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Η ανταλλαγή του Άντριου Γουίγκινς για τον Κέβιν Λοβ, το μεγάλο συμβόλαιο του Τρίσταν Τόμπσον, η αποπομπή του Ντέιβιντ Μπλατ και η προαγωγή του Τάιρον Λου είναι μόνο μερικά από τα γεγονότα, πίσω από τα οποία “κρύβεται” ο ίδιος. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, προς έκπληξη των πάντων.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς έχει περιοριστεί στο να παρακολουθεί τη δράση της φετινής free-agency από μακριά, δίχως να επιχειρεί να πείσει παίκτες άλλων ομάδων να έρθουν στο Κλίβελαντ, σύμφωνα με το ESPN. Την προκειμένη στιγμή, μάλιστα, οι Καβς έχουν ανάγκη από έναν ισχυρό διαπραγματευτή, καθώς παραμένουν “ακέφαλοι” στη θέση του γενικού διευθυντή μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Γκρίφιν. Η αδιάφορη στάση του ΛεΜπρόν ως προς την ενίσχυση του ρόστερ ενδέχεται να σχετίζεται με το γεγονός αυτό, έχοντας εκφράσει πολλάκις τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση αυτή.

Ο ΛεΜπρόν, πάντως, μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει τις πολύ ισχυρές επαφές που έχει, ώστε η ομάδα του Κλίβελαντ να αυξήσει τη δυναμική της και να κοιτάξει κατάματα τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο Καρμέλο Άντονι και ο Ντουέιν Γουέιντ είναι δύο πολύ ισχυρά χαρτιά, καθώς είναι καλοί φίλοι του Τζέιμς και θα μπορούσαν να ανέβουν στο “άρμα” της ομάδας του Οχάιο, αν πληρωθεί το buy-out των συμβολαίων τους. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με πολλούς βετεράνους του πρωταθλήματος, κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν ο Τζέιμς με τον Μάικ Μίλερ αλλά και με τον Τζέιμς Τζόουνς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…