Κεντρική Elite League Ανανέωσε με Καλαϊτζίδη ο Ηρακλής

Ανανέωσε με Καλαϊτζίδη ο Ηρακλής

kalaitzidis

kalaitzidis

Στον Ηρακλή θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος άσσος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αποτελεί ένα σημαντικό σημαντικό παίκτη για το “Γηραίό”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής ανακοινώνει με ικανοποίηση την μονοετή επέκταση συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί ένα σπουδαίο κομμάτι του «κυανόλευκου παζλ» που με επιτυχία ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά στην Α2 Κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (1985, 1.98) ξεκίνησε το μπάσκετ το 1994 στα τμήματα υποδομής της Δόξας Ρετζικίου και συνέχισε στον Ηρακλή (1998). Έμεινε ως το 2005 και συνέχισε την καριέρα του σε αρκετές ομάδες (Ολυμπιακός, Ολυμπιάδα Πάτρας, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Πανελλήνιος, ΚΑΟΔ, Καβάλα), μέχρι την επιστροφή του πέρσι στο Ιβανώφειο, όπου και συνεχίζει.

O έμπειρος playmaker θα φοράει και την επόμενη χρονιά την φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος και του ευχόμαστε υγεία και υλοποίηση των στόχων της ομάδας, ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ηρακλή, μετά από μια χρόνια πλούσια σε συναισθήματα και σε εμπειρίες. Είχαμε μια πολύ καλή πορεία σε όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και αυτό μας άφησε μια πικρία. Γι’ αυτό πιστεύω ο κορμός της ομάδας πρέπει να παραμείνει ως έχει, και να συνεχίσουν οι ανανεώσεις μετά την δίκια μου και του Γιάννη, ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες που θα αποφασίσουν οι προπονητές και η διοίκηση, η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στην ερχόμενη σεζόν, όπου κι αν αγωνιστούμε. Εμείς ως παίκτες έχουμε στο μυαλό μας να είμαστε δυνατοί, ανεξαρτήτως κατηγορίας και να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει, μαζί με τη βοήθεια και πάλι του εκπληκτικού κόσμου μας. Εύχομαι μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους και πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…