Κεντρική NBA Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για το νέο ταλέντο των Μπακς (vid)
NBA

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για το νέο ταλέντο των Μπακς (vid)

dj wilson bucks

dj wilson bucks

Ο Ντι Τζέι Γουίλσον τα πήγε πολύ καλά για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, με το νέο ταλέντο των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να “γεμίζει” τη στατιστική του στο χθεσινό παιχνίδι των “ελαφιών” εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς. Μπορεί οι Μπακς να ηττήθηκαν με 100-93 αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας μπορούν να ελπίζουν ότι “ψάρεψαν” ακόμη ένα ταλέντο υψηλών προδιαγραφών στη 17η θέση του φετινού Ντραφτ.

Ειδικότερα, ο Γουίλσον πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έδωσε 2 τάπες σε 28 λεπτά συμμετοχής, με την all-around παρουσία του να είναι ξεκάθαρη. Παρά το ψηλό του ανάστημα (2.08), δείχνει να έχει ικανότητες περιφερειακού, κατεβάζοντας την μπάλα με άνεση και δίχως να δυσκολεύεται στον χειρισμό της. Τα μακριά του άκρα του επέτρεψαν να κερδίσει πολλές “μάχες” στον αέρα ενώ, η εκτελεστική του δεινότητα δεν αμφισβητείται, καθώς είχε 3/6 τρίποντα. Δεν περιοριζόταν, όμως, μονάχα σε στατικά σουτ μετά το pick-n-pop αλλά είχε την ικανότητα να δημιουργεί και μόνος του τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Τέλος, απέδειξε ότι βλέπει καλά το γήπεδο, αναγνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή τους ελεύθερους συμπαίκτες του.

Μπορεί να λείπει η ταχύτητα και η ευελιξία από το παιχνίδι του αλλά ο Γουίλσον φαίνεται πως είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον prospect, ικανό να βοηθήσει τους Μπακς από την πρώτη του χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αναλυτικά τα highlights του Γουίλσον

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…