Κεντρική Β' Εθνική Παρέμεινε στην οικογένεια του!

Παρέμεινε στην οικογένεια του!

xouxoulis dimitris

xouxoulis dimitris

Οι δρόμοι του Δημήτρη Χουχουλή και του Πανερυθραϊκού δεν γινόταν να χωρίσουν. Ο πολύπειρος τεχνικός ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά τη συνεργασία του με την ομάδα των βορείων προαστίων, μένοντας στην οικογένεια του.

Αναλυτικά:
“Εδώ είναι το σπίτι σου, Δημήτρη!
Το όνομα του Δημήτρη Χουχουλή είναι πια συνυφασμένο με τον Πανερυθραϊκό ΑΣ και φυσικά το κοινό μας ταξίδι δεν θα μπορούσε παρά να συνεχιστεί!

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το 2000 -όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στην Γ’ ΕΣΚΑ- και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τον Πανερυθραϊκό να αποτελεί πλέον μία απ’ τις παραδοσιακές δυνάμεις των Εθνικών κατηγοριών, έχοντας σταθεροποιηθεί για πάνω από μία δεκαετία μεταξύ Α2 (σ.σ. έξι σεζόν) και Β’ Εθνικής κατηγορίας της χώρας.

Έτσι, ο Δημήτρης Χουχουλής, ο άνθρωπος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας, θα παραμείνει στο “τιμόνι” του Πανερυθραϊκού ΑΣ, διατηρώντας παράλληλα υπό την εποπτεία του όλα τα τμήματα, ως αρχιπροπονητής του Συλλόγου μας, με μοναδικό στόχο να διατηρήσουμε όλοι μαζί τον Πανερυθραϊκό μας ισχυρό σε όλα τα επίπεδα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις Ακαδημίες, διότι αυτό είναι το μέλλον και η επόμενη μέρα της Ερυθραίας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …