Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Προπονητής της χρονιάς ο Κώστας Κεραμιδάς!

Β’ Εθνική: Προπονητής της χρονιάς ο Κώστας Κεραμιδάς!

keramidas

keramidas

Είναι κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί, όχι μόνο στη Β’ Εθνική αλλά σε οποιαδήποτε κατηγορία. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεκινήσει μία ομάδα με δύο διαδοχικές ήττες το πρωτάθλημα κι ενώ σκέφτεται πως πρέπει να “σώσει” τη χρονιά, να κατακτά την άνοδο στην Α2.

Ορισμένοι μπορεί να σταθούν στην τύχη που ενδεχομένως είχε η ομάδα των βορείων προαστίων, πράγμα κατανοητό και πολύ πιθανό, αλλά το μεγαλείο που πραγματοποίησαν τόσο οι παίκτες, όσο και ο ίδιος ο προπονητής των “κίτρινων” Κώστας Κεραμιδάς δεν έχει τελειωμό. Ο έμπειρος τεχνικός παρά τις δυσκολίες που συνάντησε μπροστά του είχε τον τρόπο, την ικανότητα, την εμπειρία, την καρδιά και πολλά άλλα ούτως ώστε να πραγματοποιήσει τη δεύτερη διαδοχική άνοδο με το σύνολο του Αμαρουσίου.

Ήταν ο κορυφαίος προπονητής της φετινής Β’ Εθνικής κι αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως μπορεί να διαχειριστεί άψογα τις δύσκολες και ταυτόχρονα ειδικές καταστάσεις, τις οποίες αντιμετώπισε ουκ ολίγες φορές σε αυτές τις 30 αγωνιστικές, και στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Πλέον, το “έργο” του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μιας και το επίπεδο των ομάδων “εκτοξεύεται”, αλλά δείχνει διατεθειμένος και έτοιμος να πετύχει τους στόχους τους οποίους θα θέσει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…